Gå til hovedindhold
Biotekingeniør på job

Innovation, bio- og produktionsteknologi

Kompetenceudvikling indenfor procesforståelse, produktionsoptimering, projektledelse og automation.

Fokus på bioteknologi, procesteknologi og kemi

 

Kurser og moduler for dig der arbejder som fx. driftsoperatør, laborant, laboratorie-, levnedsmiddel- og mejeriteknik, bioanalytiker eller ingeniør.

Få ny viden om de metoder og den praksis, som benyttes inden for produktion og fermentering af fx lægemiddel, enzymer og anden bioteknologiske produkter, herunder kendskab til de systemer og apparater, der anvendes i procesindustrien.

Læs mere om:

 

 

Diplomingeniør i Kalundborg

Fokus på automation og drift

Kurser og moduler for dig der er faglært, og skal løse opgaver i produktionen på et videregående niveau: Du kan fx. være Automatik- og procesuddannet, smed, mekaniker, elektriker eller arbejde som automatik- eller driftstekniker.

Få kompetencer inden for både teknik, samarbejde og innovation. Du anvender din viden om hardware, konfiguration og software til udvikling og drift af automatiske og maskintekniske anlæg.

Du lærer at samarbejde om faglige og tværfaglige problemstillinger, så du kan håndtere tekniske udviklingsopgaver inden for dit område.

Læs mere om:

 

 

 

Fokus på innovation og projektledelse 


Vil du arbejde med ledelse inden for produktions- eller projektsammenhænge eller drømmer du om at være rådgiver eller konsulent?

Med Akademiuddannelsen i Innovation, produkt og produktion får du en spændende og specialiseret videreuddannelse, der kombinerer teoretisk viden med praktiske færdigheder.

Uddannelsen fokuserer på tre nøgleområder: Innovation, produktoptimering og produktudvikling, der giver dig en bred vifte af kompetencer og gør dig i stand til at navigere i komplekse udfordringer inden for kvalitet, teknik og miljø i en virksomhed eller kommune.

Læs mere om:

 

 

 

bioteknologi i lab

Enkeltfag på diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi

Med tompladsordningen får du mulighed, ved ledige pladser, at læse enkelfag på vores Diplomingeniøruddannelse i Bioteknologi

Tompladsordningen er for dig, der vil

  • supplere din uddannelse med yderligere fag 
  • lære noget nyt på dit område
  • tage et fag som en del af din kompetenceudvikling

Som studerende på tompladsordningen studerer du ét eller flere fag pr. semester sammen med de studerende på diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi.  Du vælger selv, hvilke fag du ønsker at læse. Du kan maksimalt læse fag svarende til halvdelen af en uddannelse. Det er ikke muligt at gennemføre praktikforløb via tompladsordningen. 

Læs mere og se hvilke fag vi udbyder her

 

 

 

Podcasts